یافته های جدید دانشمندان درباره علت التیام سریعتر زخم ها در افراد جوانتر امیدهایی را درباره تولید داروهای جدید برای تسریع روند ترمیم بافتها در سالمندان ایجاد کرده است.
با کشف دو مورد از ژنهای موثر در نوسازی بافتها ممکن است بزودی راز التیام سریعتر زخم ها در جوانان در مقایسه با سالمندان کشف شود.
دو گروه از محققان آمریکایی موفق به کشف ژنهای مجزایی شدند که ترمیم بافت ها را در موشهای آزمایشگاهی تسریع می کند. هر دو ژن که در ترکیب ژنی انسان نیز وجود دارد، در موشهای جوان در مقایسه با موشهای پیرتر فعال تر است.
دانشمندان معتقدند، طراحی این ژنها که آنها «لین بیست و هشت اِی» و «آی ام پی یک» نامیدند، به نحوی است که به ویژه طی مراحل جنینی رشد فعالند و با پیرتر شدن حیوان به تدریج غیرفعال می شوند. این امر می تواند توضیحی برای طولانی تر بودن مدت زمان التیام زخم ها در سالمندان باشد و حتی به شناسایی چگونگی روند پیری و نیز منشاء ژنتیک جوانی کمک کند.
دانشمندان معتقدند یافته های آنها به تولید داروهای جدید و استفاده از روشهای درمانی موثر برای ترمیم سریعتر زخم ها کمک خواهد کرد.
نوسازی بافت در مراحل اولیه جنینی و نیز زمانی که بافتهای تخریب شده نیاز به درمان دارند، بسیار مهم است. از بین رفتن تدریجی امکان نوسازی و ترمیم بافتها یکی از علایم پیری است بنابراین هر چیزی که بتواند این روند را بهبود بخشد، می تواند به روشهای درمانی برای جلوگیری از پیری بیانجامد.