خداوند، دوست دارد که بنده اش درباره گناه بزرگ از او [بخشش] بخواهد، و بنده ای را که گناه کوچک راسبُک شمارد، دشمن می دارد . [امام صادق علیه السلام]
farzad almasi
خواب روز موجب بروز سکته و ضعف حافظه می شود
جمعه 92 آبان 10 , ساعت 5:1 عصر  

خوابیدن در طول روز موجب بدبویی دهان، بزرگی طهال، ضعف حافظه، کابوس، افزایش تشرحات پشت حلق و سکته می‌شود و افرادی که در روز عادت به خوابیدن دارند، کم‌کم و به مرور زمان این عادت را ترک کرده تا دچار بیماری نشوند

انسان برای معیشت به خواب دارد بیداری و خواب زیاد قدرت بدن را کاهش داده چرا که زیاد خوابیدن موجب تجمع مواد زائد در بدن می‌شود بیداری را به حرکت و خواب را به سکون تشبیه کرده‌اند.

خواب معتدل سیستم هضم بدن را بهبود می بخشد

خواب طبیعی برای بدن مناسب است که نباید کمتر از 6 و بیش از 9 ساعت باشد همچنین خواب باید پیوسته باشد بیدار شدن بیش از حد در هنگام شب خواب را مختل کرده و اثرات مفید آن را از بین می‌برد.

بهترین موقع خواب باید قبل از ساعت 12 شب باشد و صبح هنگام قبل از طلوع آفتاب افراد بیدار شوند همچنین باید 2 ساعت با صرف غذا فاصله داشته باشد تا غذا از معده عبور کرده و مشکلات هضم ایجاد نشود چرا که اگر افراد بالافاصله پس از غذا بخوابند سردرد، بی‌حالی، نفق، کوفتگی، بدرنگی چهره و اختلال در هضم ایجاد می‌شود. برای سرعت بخشیدن به هضم غذا می‌توان پس از غذا به سمت چپ اندکی دراز کشیده شود و پس از مدتی به سمت راست متمایل شود چرا که کبد در سمت راست بدن قرار دهد و زمانی که به سمت راست خوابیده می‌شود مانند پتو بر روی معده پوشیده شده و موجب گرم شدن معده می‌شود که هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

خوابیدن بر روی شکم و صورت می‌تواند موجب بروز بیماری های چشمی شود

خواب سپیده دم عیلوله نام دارد که جایز نیست، خواب بعد از طلوع آفتاب موجب کدورت حواس شده، خواب عصر هنگام حیلوله نامگذاری شده که به بدن ضرر وارد می کند، خواب غروب و قبل از اذان مغرب غیلوله که بسیار مضر است و خواب مرگ نام دارد و فقط خواب ظهر هنگام قبل از اذان قیلوله نامگذاری شده که بهترین خواب و مفیدترین خواب است که مدت زمانش نباید بیش از نیم‌ساعت باشد در بقیه موارد بدن دچار بیماری می‌شود.

خوابیدن زیر نور آفتاب موجب سردرد، سنگینی بدن و اشفتگی می‌شود زیرا که خون را در بدن به جریان انداخته و بدن را با یک شوک مواجه می‌سازد. باید دانست که هنگام خوابیدن لباس راحت پوشیده شود که خون‌رسانی به قسمت‌های مختلف به خوبی انجام شود و پوشیدن لباس‌های تنگ می‌تواند مشکل ایجاد کند البته رنگ یا دکور اتاق در خواب تاثیر گذاشته است.

عرق کردن در خواب نشانه ازدیاد مواد زائد است

هنگام خوابیدن حتما باید محلافه و پتو روی بدن کشیده شود حتی در هنگام گرما نیز باید یک پارچه نازک نیز روی بدن قرار گیرد چرا که هنگام خواب حرارت به عمق بدن رفته و سطح بدن سرد است که اگر با ملحفه پوشیده نشود موجب بیماری می‌شود و کسانی که در خواب بسیار عرق می‌کنند، نشانه اخلاط فاسد و مواد زائدی بیش از حد در بدن هستند.

مصرف شکلات تلخ و قهوه هنگام شب موجب خشکی دماغ (مغز) می‌شود که بی‌خوابی را به همراه می‌آورد همچنین مصرفی عرقیاتی مانند بهارنارنج و استوخدوس کم آن مفید بوده و موجب بهبود خواب شده ولی اگر بیش از خورده شود بی‌خوابی احساس می‌شود. اگر به مغز رطوبت برسد خواب خوبی خواهیم داشت و زیادی خواب دلیل بر سردی و تری مزاج بوده همچنین زیادی بیداری دلیل بر خشکی و گرمی مزاج بوده که اعتدال مزاج در این زمینه بسیار اهمیت دارد

اگر افراد در خواب صاعقه یا آتش ببینند نشان‌دهنده سومزاج گرم است همچنین اگر برف در خواب ببینند نشان‌دهنده سوءمزاج سرد است و اگر صفرا به حرکت درآید افراد در خواب پرواز و حرارت بیشتر ببیند و اگر افراد برف باران آب سرد و یا سفیدی بیش از حد ببینند نشانه سوءمزاج بلغم است همچنین اگر ماده سودا در بدن به حرکت درآید افراد در خواب ترس، آشفتگی، تیره‌گی و پرت شدن از بلندی می‌بینند.

افرادی که نیمه شب از خواب بیدار می‌شوند و آب می‌خورند به بدن خود ضرر وارد کرده چرا که آب سرد موجب سرد شدن اعضای بدن شده و گرمی حاصل از خواب را از بین می برند و افراد می‌توانند به جای استفاده از آب شربت عسل یا آب سیب یا آب انار شیرین یا سکنجوین مصرف کنند که این بستگی به مزاج دارد افرادی که مزاج سرد است می‌تواند از آب و عسل و دارچین استفاده کنند.

مصرف چای سفید هنگام صبح می‌تواند مواد زائد بدن را تحلیل برده و مضرات چای سیاه را ندارد. مهلل و هضم کننده غذا بوده، عرق آور و ادرار آور است. عطش و کسالت را کاهش داده و بازکننده مجاری بدن است.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

farzad almasi

فرزاد الماسى
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 48 بازدید
بازدید دیروز: 34 بازدید
بازدید کل: 165940 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
احادیث[9] . پزشکی[8] .
نوشته های پیشین

مذهبی
پزشکی و روانشناسی
فناوری
اردیبهشت 96
تیر 96
لوگوی وبلاگ من

farzad almasi
لینک دوستان من

سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هشتمین ستاره
رایان چوب
اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
به خوبی فکر کن
مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
صفحات اختصاصی


اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

زیارت عاشورا برای برآورده شدن هر حاجتی
دعاهایی برای رفع فقر و تنگدستی
من گفتم و خدا جواب داد
6 راه بسیار ساده برای رفع کندی گوشی های اندرویدی
داستان با خدا باش پادشاهی کن
فواید معجزه گر ارده
[عناوین آرشیوشده]