دانش را احراز نکند، مگر کسی که درس خود را ادامه دهد . [امام علی علیه السلام]
farzad almasi
خوردن این\فست فود\در زمستان ممنوع
پنج شنبه 92 آذر 14 , ساعت 4:51 عصر  
همه افراد با سرد شدن هوا به دنبال خوردن غذاهای گرم مشتاق می‌شوند اما برخی از غذاهای گرم و خوشمزه برای فصول سرد سال کارایی مناسبی ندارند.
در روزهای سرد سال خوردن کربوهیدراتها و چربی‌هایی مانند "سیب‌زمینی سرخ کرده" می‌تواند باعث "افت دمای بدن" و کاهش "انرژی" فرد برای انجام کارهای روزانه شود.

گفتنی است، پزشکان به افراد توصیه می‌کنند تا در فصول سرد سال بیشتر "پروتئین" مصرف کنند زیرا باعث افزایش "درجه حرارت بدن" می‌شود.

از جمله مواد پروتئینی که پزشکان توصیه می‌کنند افراد در فصل زمستان حتما مصرف کنند "آجیل"، ماست، شیر و فرنی درست شده با شیر است که می‌تواند در کنار "پروتئین های حیوانی"، باعث تنظیم دمای بدن فرد و افزایش قدرت استقامتی او در برابر سرما و حتی بیماری های فصلی شود.

در عین حال مصرف کربوهیدراتها باید کاهش یابد زیرا تاثیری در بهبود وضعیت فرد در زمستان ندارند. 

نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
با داشتن این گیاه دارویی دیگر نیازی به داروخانه ندارید
پنج شنبه 92 آذر 14 , ساعت 3:32 عصر  
از همه خواص مهمتر، خاصیتی است که در رأس همه قرار دارد و آن وجود آنتی بیوتیک های قوی در آن است.

 

 

آویشن یکی از گران بها ترین گیاهان دارویی روی زمین است، زیرا مواد گوناگون و فوق العاده مؤثری در آن وجود دارد که بدون اغراق به اندازه مجموعه داروهای یک داروخانه در وجود آدمی تأثیر و در درمان بیماری های مختلف اعجاز می کند. این گیاه شگفت انگیز با خواص دارویی اثبات شده در زمین های خشک رشد می کند.

هر روز از اسانس آویشن برای نفس کشیدن استفاده کنید زیرا معطر است و جلوگیری از بیماری می کند. این گیاه کوچک بیماری هایی مانند جذام، فلج و عفونت مفید و سکسکه و گزش جانوران سمی را درمان می کند. ویتامین های کا، کلسیم، آهن منگنز و روی دارد و ویتامین آ که برای بینایی و چشم و ویتامین ای آن برای بارداری مفید است.

هر روز صبح چای آویشن با عسل آویشن میل کنید زیرا برای سوء هاضمه و معده مفید است. حتی بوی آویشن درمان گر است. این دارو حس بویایی از دست رفته را بر می گرداند و برای تقویت حافظه و بیماری های عصبی و پارکینسون و آلزایمر مفید است. بوئیدن آویشن جلوگیری از سرماخوردگی می کند و خنثی کننده آنژین است.

رومی ها برای تصفیه هوا از آویشن استفاده می کردند و قبل از حمام کردن مقداری آویشن در حمام می گذاشتند تا معطر شود.

آویشن در درمان موارد زیر نیز موثر است:

1. آویشن مقوی معده و اعصاب است و به علت عطر و طعم مطبوعی که دارد، یک داروی اشتها آور و هاضم غذا است.

2. آویشن یک داروی ضد تشنج (آنتی اسپاسمودیک) است و تعداد زیادی از بیماری های مختلف که ظاهراً هیچ گونه شباهتی با یکدیگر ندارند و همه آن ها به علت تشنج رگ ها و ماهیچه های صاف و مجاری داخلی بدن بروز می کنند را معالجه می کند. از اینجا، اهمیت آویشن در طب امروز معلوم می شود.

3. آویشن گازهای روده ها را جذب کرده و از بین برده و در درمان نفخ معده و روده ها مؤثر است.

4. آویشن گردش خون را تحریک و جریان آن را منظم می کند.

5. آویشن هوش و قوه ادراک را زیاد می کند.

6. آویشن در درمان بیماری های ریوی، زکام، برونشیت، آسم، گریپ، سیاه سرفه و آنژین مفید بوده و خلط آور خوبی است.

7. آویشن ترشح آب دهان، ترشح عرق و ترشح بول را زیاد می کند و از این لحاظ آن را در بیماری های مربوط مورد استفاده قرار می دهند.

8. آویشن به عقیده شابرول و پارتوریه، متخصصان بیماری های کبد، ترشح صفرا را زیاد می کند و آن را به جریان می اندازد، بنابراین سلول های کبد را به کار و فعالیت وا می دارد و در این مورد اصطلاحاً می گویند کلرتیک است.

9. آویشن به علت وجود تیمول که در آن است یک ضدعفونی و ضد انگل قوی است و انواع کرم های روده از قبیل تریکوسفال آنکیلوستوم و اکسیور (کرمک) را می کشد و علاوه بر کشتن کرم ها، تخم کرم را نیز از بین می برد.

10. شستن سر با جوشانده غلیظ آویشن (ده گرم آویشن را در صد گرم آب جوشانیده، صاف کرده به کار برند) موجب جلوگیری از ریزش موی سر و تقویت پیازهای آن می شود و اگر به آن مداومت کنند موی سر را می رویاند.

14. از همه خواص مهمتر، خاصیتی است که در رأس همه قرار دارد و آن وجود آنتی بیوتیک های قوی در آن است. به همین جهت آن را مثل آنتی بیوتیک ها در بیماری های میکروبی و عفونت های داخلی بدن (به طور جوشانده یا دم کرده) تجویز می کنند و نیز از اسانس آن یک نوع ادکلن، به منظور ضد عفونی کردن و نیز صابون های مایع و جامد برای تمیز کردن دست ها در اعمال جراحی ساخته شده است. آویشن هم چنین برای حفظ و نگهداری گوشت به کار می رود.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
\کله پاچه\ بخورید، دور بیماری ها خط بکشید
سه شنبه 92 آذر 12 , ساعت 5:49 عصر  

"پروتئین" موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن کودکان بسیار مناسب است و می‌تواند کوتاهی قد را مخصوصا در کودکانی که سابقه ژنتیکی دارند از بین ببرد.

"استرس" و "اضطراب" از بیماری‌های شایع کودکان دبستانی است که مادران همواره باید بدانند با غذاهایی مانند کله پاچه می‌توانند به سلامتی کودکان کمک کنند.

"پروتئین" موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن کودکان بسیار مناسب است و می‌تواند کوتاهی قد را مخصوصا در کودکانی که سابقه ژنتیکی دارند از بین ببرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند کله پاچه باعث "آرامش اعصاب" در کودکان شده و جلوی بهانه گیری آنها را می‌گیرد و خوردن مغز و "چشم گوسفند" هوش را در کودکان بسیار افزایش می‌دهد.

گفتنی است کله پاچه باید یک بار در هفته از وعده‌های اصلی غذایی در کودکان محسوب شود و می‌تواند "سوء تغذیه" را در کودکان از بین ببرد و بیماری‌ها را از کودکان نیز دور کند.

کله پاچه اگر غذایی سنگین و دیرهضم به شمار می‌آید اما "کلسترول" آن برای "قلب" و "مغز" کودکان بسیار مفید و در آنها بسیار سریع هضم می‌شود و اثرات بدی بر روی سلامتی آنها به جا نمی‌گذارد

نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
اگر شوره سر دارید حتما این راهها را امتحان کنید
پنج شنبه 92 آذر 7 , ساعت 11:47 عصر  
شوره سر یا سبوره با پوسته‌ریزی پوست سر مشخص می‌شود که همراه با خارش و گاهی اوقات همراه با قرمزی می‌باشد.

 

 

شوره سر یک بیماری است که در پزشکی به عنوان درماتیت شوره ای شناخته شده است. شوره سر ناشی از رشد بیش از حد سلول های پوست سرباافزایش یا کاهش در ترشحات چربی است و در اغلب موارد غده سباسه به طور فزاینده ای فعال می شود، و این علت ترشح بیش از حد سبوم،به عنوان اگزمای شوره دارشناخته شده است.

معمولا شوره سر باعث خارش پوست سرمی شود و استرس ،تغییر فصل و نوع مواد غذایی می تواند باعث افزایش هر دوی آنها شود.

 

درمان سنتی شوره سر

شب هنگام، دو قاشق غذاخوری پودر تخم شنبلیله را درآب خیس کرده و صبح روز بعد آنرا به تمام کف سر بمالید و پس از نیم ساعت میتوانید آنرا بشویید.

روش دیگر درمان شوره سر ،استفاده از آب تازه لیمو ترش است که بعد از آخرین شستشو سر و آبکشی، یک قاشق غذا‌خوری از آنرا به کف سر بمالید.

استفاده از چغندر به خصوص نوع سفید رنگ آن، به نحوی که پس از جوشاندن مقداری از چغندر در آب و پس از صافی نمودن جوشانده هرشب سر را با آن ماساژ دهید.

درمان طبیعی دیگر برای شوره سر سرکه سیب است. برای معالجه موهایتان را باسرکه سیب ماساژ دهید.اسیدهای طبیعی،سلولهای مرده را از سر جدا می‌کند. پس از چند دقیقه سرتان را با شامپو بشوئید.

نعناع از شوره سر جلوگیری می کند؛ در واقع نعناع با تحریک گردش خون در پوست سر مانع از تشکیل شوره سر می شود. یک شاخه کوچک نعناع و رزماری را به یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید و بگذارید به مدت یک هفته خیس بخورد. محلول به دست آمده را پس از شامپو کردن استفاده کنید.

با این‌که عوامل مختلفی سبب شکل‌گیری شوره سر می‌شود، اما راه‌حل همه آنها تقریبا یکی است. بجز در موارد شدید، شوره سر را می‌توان حتی بدون مراجعه به پزشک درمان کرد.

 

درمان طبی شوره سر

برای‌ رفع‌ شوره‌ مختصر سر می‌توانید از شامپوهای‌ طبی ضدشوره‌ از جمله سلنیوم سولفید، کتوکونازول، پیریتنیوم زینک (پریتیون روی) و انواع شامپوهای پلی‌تار و شامپو‌های آنتی سپتیک مانند شامپو ستاولون و نیز لوسیون‌های‌ نرم‌کننده‌ پوست‌ استفاده‌ کنید.

ساده‌ترین راه این کار شست‌وشوی روزانه مو با یک شامپوی ملایم است. اگر این شیوه به حل شوره سر کمک نکند، گزینه بعدی استفاده از شامپوهای ضدشوره موجود در بازار است.

شامپوهای ضد شوره مختلف از ترکیبات ویژه‌ای برخوردارند که واکنش آنها با پوست سر و نتیجه نهایی استفاده از آنها متفاوت خواهد بود.

شامپوهای ضد شوره معمولاً دربردارنده پریتیون روی (برای کاهش قارچ موجود روی پوست سر)، اسید سالیسیلیک (برای از بین بردن پوسته‌های کنده شده سر)، سولفید سلنیوم (برای کاهش سرعت رشد سلول‌های پوست سر) و در نهایت کتوکونازول (که به نوعی همه کارکردهای مواد قبلی را دارد) است.

شامپویی را انتخاب کنید که حداقل یکی از مواد اولیه بالا را در خود داشته باشد. بدین شکل شوره سر تا حدی کنترل می‌شود. سپس می‌توانید تعداد دفعات شست‌وشوی سر را به دو تا سه بار در هفته کاهش دهید.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
راهکارهای از بین بردن بوی بد ماهی
پنج شنبه 92 آذر 7 , ساعت 1:26 عصر  

 

 

خواص ماهی

 

خیلی از بانوان خانه دار از طبخ ماهی به خاطر بویی که در آشپزخانه می اندازد، طفره می روند، ولی باید گفت از بین بردن بوی ماهی کار زیا سختی نیست.

 

 برای از بین بردن بوی ماهی از ظرف ها ، کافی است از آب سرد استفاده کنید و کمی پودر خردل داخل ظرف بریزید.برای از بین بردن بوی ماهی از دست ها ، آن ها را با سرکه مالش دهید و با آب سرد و
صابون بشویید. سرکه نیز بوی بد ماهی ظروف را از بین می برد. اگر کمی سرکه داخل ظرفی بجوشانید،بوی آن بوی ماهی را خنثی می کند.

برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یک کاسه سرکه سفید را چند ساعت در محیط قراردهید. 

نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >
درباره وبلاگ

farzad almasi

فرزاد الماسى
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 10 بازدید
بازدید دیروز: 25 بازدید
بازدید کل: 165868 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
احادیث[9] . پزشکی[8] .
نوشته های پیشین

مذهبی
پزشکی و روانشناسی
فناوری
اردیبهشت 96
تیر 96
لوگوی وبلاگ من

farzad almasi
لینک دوستان من

سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هشتمین ستاره
رایان چوب
اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
به خوبی فکر کن
مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
صفحات اختصاصی


اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

زیارت عاشورا برای برآورده شدن هر حاجتی
دعاهایی برای رفع فقر و تنگدستی
من گفتم و خدا جواب داد
6 راه بسیار ساده برای رفع کندی گوشی های اندرویدی
داستان با خدا باش پادشاهی کن
فواید معجزه گر ارده
[عناوین آرشیوشده]