ملایم باش ؛ زیرا هرکه ملایم باشد، همواره ازدوستی کسانش برخوردار می شود . [امام علی علیه السلام]
farzad almasi
بافتنی نپوشید
چهارشنبه 92 آذر 6 , ساعت 1:9 صبح  

روزهایی که هوا رو به سردی گذاشته، عادت دارید به لباسهای بافتنی پناه ببرید یا به طور کلی علاقه‌ای به پوشیدن این لباس‌ها دارید بهتر است هر چه زود‌تر این عادت یا علاقه خود را ترک کنید.

«لباس‌های بافتنی» که از جنس کاموا و پشم‌های نامرغوب تهیه می‌شوند باعث ایجاد «حساسیت» و «آلرژی» شده و «مشکلات پوستی» زیادی را برای پوست به وجود می‌آورند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند که لباس‌های بافتنی و کاموایی باعث «مشکلات تنفسی» می‌شوند و افراد بهتر است تا حد امکان از پوشیدن آن‌ها جلوگیری کنند. گفتنی است پزشکان براین باورند مشکلات پوستی و

تنفسی در فصل پاییز و زمستان به مراتب شایع‌تر است زیرا لباس‌های کاموایی «هوای آلوده» را در خود حبس و نگه‌ داشته و مشکلات زیادی را برای فرد به وجود می‌آورند.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
8 توصیه برای کاهش رفلاکس معده
چهارشنبه 92 آذر 6 , ساعت 1:8 صبح  

بعد از پرخوری علائم ریفلاکس معده بیشتر می‌شود به خاطر اینکه معده پر از غذا شده و عضله‌ی پایینی معده هم شل می‌شود. زمانی که غذای کمی بخورید حجم معده بزرگ نمی‌شود و بنابراین این عضله هم شل نمی‌شود. در نتیجه مشکل کمتر می‌شود

8 توصیه برای کاهش رفلاکس معده

Gastroesophageal reflux

زمانی که مدام اسید و محتویات معده بالا بیاید و سوزش معده هفته‌ای حداقل دو بار اتفاق بیفتد احتمال دارد که دچار بیماری رفلاکس معده یا RGO باشید. اگر این مشکل ادامه‌دار باشد مخاط مری آسیب می‌بیند و حتی ممکن است به عفونت پانکراس منجر شود.

ترش کردن

برای همه‌ی ما پیش می‌آید که هر از گاهی دچار مشکلاتی مانند سوزش معده، درد شکم و رفلاکس معده یا ترش کردن معده شویم. با این حال زمانی که مدام اسید و محتویات معده بالا می‌آید و سوزش معده هفته‌ای حداقل دو بار اتفاق می‌افتد احتمال دارد که دچار بیماری ریفلاکس معده یا RGO باشید. اگر این مشکل ادامه‌دار باشد مخاط مری آسیب می‌بیند و حتی ممکن است به عفونت پانکراس منجر شود.


به پهلوی چپ بخوابید

خوابیدن به پهلوی چپ باعث کاهش فشار روی معده می‌شود که همین هم باعث کاهش مشکل رفلاکس معده می‌شود.


وزنتان را کم کنید

داشتن اضافه‌وزن فشار مضاعفی روی اعضای گوارشی می‌گذارد که می‌تواند مشکل رفلاکس معده را تشدید کند. برای همین اگر وزنتان بالاست و درعین‌حال از مشکل ترش کردن یا رفلاکس معده رنج می‌برید بهتر است به فکر کاهش وزنتان باشید.


میزان مصرف مواد غذایی چرب را کاهش دهید

مواد غذایی چرب مدت زمان طولانی‌تری در معده جا خوش می‌کنند و تخلیه‌ی مواد غذایی از معده را به تاخیر می‌اندازند. همین امر هم باعث شل شدن عضله‌ی پایینی مری می‌شود. این دو مسئله نیز باعث افزایش مشکل رفلاکس معده می‌شوند.


حجم غذا را کم و وعده‌ها را بیشتر کنید

بعد از پرخوری علائم رفلاکس معده بیشتر می‌شود به خاطر اینکه معده پر از غذا شده و عضله‌ی پایینی معده هم شل می‌شود. زمانی که غذای کمی بخورید حجم معده بزرگ نمی‌شود و بنابراین این عضله هم شل نمی‌شود. در نتیجه مشکل کمتر می‌شود.
مواد غذایی چرب مدت زمان طولانی‌تری در معده جا خوش می‌کنند و تخلیه‌ی مواد غذایی از معده را به تاخیر می‌اندازند. همین امر هم باعث شل شدن عضله‌ی پایینی مری می‌شود. این دو مسئله نیز باعث افزایش مشکل رفلاکس معده می‌شوند

زود شام بخورید

بین شام و زمان خوابتان حداقل سه ساعت فاصله بدهید تا معده‌تان خالی‌تر شود. در این صورت مشکل کمتر می‌شود.


آدامس غیر نعنایی بجوید

آدامس باعث ترشح بیشتر بزاق می‌شود که حاوی بیکربنات است. بزاق حالت اسیدی زیاد مری را کاهش می‌دهد به گونه‌ای که سیستم ضد اسید طبیعی شما فعال می‌شود.


موقع خواب سرتان بالاتر از بدنتان قرار داشته باشد

این کار باعث می‌شود که علائم رفلاکس معده در طول خواب کمتر شود. حواستان باشد چه غذاهایی وضعیت را بدتر می‌کند

باید دقت کنید با مصرف کدام مواد غذایی علائم رفلاکس معده‌تان شدیدتر می‌شود. هر ماده‌ی غذایی تأثیر متفاوتی روی افراد مختلف می‌گذارد. علائمتان را یادداشت کنید. لیستی از مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی که مصرف می‌کنید را نیز یادداشت کنید. بنویسید که بعد از خوردن یا نوشیدن هر کدام از این مواد غذایی چه علائمی ایجاد می‌شود. داروهایی مصرفی یا مکمل‌هایتان را فراموش نکنید. می‌توانید یادداشت‌هایتان را به پزشکتان نشان دهید تا راحت‌تر عوامل تشدیدکننده‌ی رفلاکس معده‌تان را تشخیص دهید.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
له شده این میوه خاصیت ضد سرطانی دارد
دوشنبه 92 آذر 4 , ساعت 9:6 صبح  
 
این میوه یک میان وعده‌ی ایده‌آل محسوب می‌شود زیرا به طور متوسط 150 کالری دارد که از قندهای طبیعی آن ناشی می‌شود.

 

موزهای رسیده و له شده خاصیت بیشتری نسبت به موزهای نارس دارند. خاصیت ضد سرطانی موز رسیده 8 برابر بیشتر از موز نارس است.


از این به بعد موزهای خیلی رسیده و نرم را که پر از لکه های تیره هستند و اگر به هر کسی آنها را تعارف کنید نوعی توهین حساب میشود دور نریزید زیرا آخرین موزهای له شده و سیاه دارای ماده معجزه آسای تی – ان – اف می باشند که قدرت مبارزه با سلول های سرطانی و از بین بردن آنها را دارند و هر چقدر موز رسیده تر و سیاه تر باشد بیشتر دارای این ماده است.

نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
فواید و عوارض مصرف آویشن
یکشنبه 92 آذر 3 , ساعت 3:28 عصر  

آویشن

خیلی ها از آویشن بعنوان چاشنی استفاده می کنند و طعم و مزه آن را بسیار دوست دارند؛ اما در عین حال کسانی هم هستند که بیشتر به اثرات دارویی آویشن علاقه نشان می دهند. آویشن هم مثل هر گیاه دارویی دیگر می تواند فایده ها و مضراتی داشته باشد. بد نیست با هم نگاهی بیندازیم به مهمترین خواص مثبت و منفی این گیاه:

پرده اول: آویشن خوب است

  • بعضی تحقیقات اولیه، نشان داده اند که مصرف آویشن یا عصاره آن می تواند در درمان برونشیت موثر باشد. آویشن می تواند در بیماران مبتلا به برونشیت سرفه و تب را کاهش دهد و دفع خلط را بیشتر کند.
  • بر اساس بعضی مطالعات دیگر، احتمالا استفاده از عصاره یا روغن آویشن به همراه روغن رزماری و سدر می تواند در کاهش ریزش مو موثر باشد.
  • مصرف همزمان روغن آویشن در ترکیب با روغن ماهی و ویتامین ئی E و روغن “حشیش الحمار” ، می تواند علائم بیماری حرکت (ماشین گرفتگی) را بویژه در کودکان، بهبود ببخشد.

همچنین ممکن است آویشن در درمان موارد زیر هم موثر باشد:

  • کولیک
  • تورم لوزه ها
  • عفونت گوش
  • شب ادراری اطفال
  • بوی بد دهان
  • گلو درد چرکی
  • عفونتهای ریوی

البته در منابع علمی تاکید شده است که به شواهد بیشتری برای اطمینان از اثرات مثبت قطعی این گیاه در بیماریهای فوق نیاز است.

پرده دوم: آویشن بد است

  • در بعضی منابع اشاره شده است که مصرف زیاد آویشن یا عصاره آن در دوران بارداری می تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد. بنابراین توصیه شده است که خانمهای حامله بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
  • در مورد مصرف آویشن در دوران شیردهی، تحقیقات کافی انجام نشده است اما توصیه شده است که در این دوران هم بیش از حد متداول خوراکی، از این گیاه استفاده نشود.
  • بر اساس تحقیقات، معلوم شده که آویشن می تواند روند انعقاد خون را با تاخیر مواجه کند. بنابراین کسانی که قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرند،  از دو هفته قبل از عمل جراحی، نباید آویشن استفاده کنند.
  • همچنین بعضی افراد ممکن است به آویشن و فرآورده های آن حساسیت داشته باشند، در این صورت نباید از این گیاه به صورت خوراکی یا موضعی (مثل روغنهای پوستی و …) استفاده کنند.

چای آویشن

پرده آخر: آویشن هم یک گیاه دارویی است

آویشن هم مثل همه گیاهان دارویی و در حقیقت مثل همه داروها، هم فایده دارد و هم عارضه، بنابراین در صورتیکه میخواهید آن را به قصد دارویی استفاده کنید حتما باید این کار را زیر نظر پزشک خود انجام دهید. این حرف که “گیاهان دارویی بر خلاف داروهایی متداول (صنعتی) هیچ عوارضی ندارند” کاملا غلط و خطرناک است.


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
ناخواندنی هایی درباره پفک، دوست داشتنی نمکی
یکشنبه 92 آذر 3 , ساعت 2:48 عصر  

پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.

پفک و نمک: تمام خوشمزگی پفک به نمک آن است که البته می‌تواند حسابی برایتان دردسر درست کند! چه‌طور؟ نمک باعث بالا رفتن فشار خون می‌شود. غیر از این نمک زیاد باعث نوشیدن آب بیشتر، نفخ و آسیب به معده می‌شود، اما مهم‌تر از همه، آسیب به کلیه‌ها در اثر دریافت بیش از حد نمک است. مصرف بیش از حد نمک، تجمع بیش از حد آب در بافت‌ها و پف کردن اندام‌ها را به دنبال دارد. یعنی خودتان هم عین دانه‌های تپل پفک، پف می‌کنید!


پِرِس ذرت: در مراحل تهیه‌ی پفک، پودر ذرت پرس می‌شود و در حرارت بسیار بالا قرار می‌گیرد تا پرحجم شود و در چنین شرایطی روغن موجود در پفک می‌سوزد و پراکسید تولید می‌کند. این ترکیب خطرناک، در مقابل حرارت و نور میزانش زیاد می‌شود و در نتیجه خوردن آن سلامت شما را تهدید می‌کند.


روغن و معده: استفاده از روغن با ترانس بالا، یعنی چربی‌هایی که اشباع است و در رگ‌ها رسوب می‌کند، برای ‌تهیه پفک استفاده می‌شود. این مساله باعث افزایش وزن، چربی خون و در نهایت ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ‌ عروقی در سن بزرگسالی می‌شود. از طرفی استفاده از روغن‌هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می‌شوند و بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول می‌دهند، از جمله خطرناک‌ترین مواردی است که می‌تواند منجر به مسمومیت و سرطان‌زا شدن پفک شود.


دودی شدن: حرارت شدیدی که پفک برای سرخ شدن تحمل می‌کند چیز خطرناکی به اسم رادیکال‌های آزاد را به وجود می‌آورد که دلیل اصلی ابتلا به انواع سرطان‌هاست. این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلا به سرطان ریه، سینه و مثانه می‌شوند.


آبکشی به نام پفک: این خوراکی تا 9 برابر وزن خود آب جذب می‌کند، بنابراین معده شما را پر می‌کند و باعث بی‌اشتهایی‌‌‌ می‌شود.


کالری بالا: پفک به دلیل کالری بالا، منجر به سیری الکی می‌شود و میل به مصرف غذاهای به درد بخور را کم می‌کند. در نتیجه ممکن است شما با بیماری‌هایی مثل کم‌خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش و شکنندگی و آسیب موها روبه‌رو شوید! حالا جرأت دارید پفک بخورید!


نوشته شده توسط فرزاد الماسى | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >
درباره وبلاگ

farzad almasi

فرزاد الماسى
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 9 بازدید
بازدید دیروز: 25 بازدید
بازدید کل: 165867 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
احادیث[9] . پزشکی[8] .
نوشته های پیشین

مذهبی
پزشکی و روانشناسی
فناوری
اردیبهشت 96
تیر 96
لوگوی وبلاگ من

farzad almasi
لینک دوستان من

سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هشتمین ستاره
رایان چوب
اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
به خوبی فکر کن
مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
صفحات اختصاصی


اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

زیارت عاشورا برای برآورده شدن هر حاجتی
دعاهایی برای رفع فقر و تنگدستی
من گفتم و خدا جواب داد
6 راه بسیار ساده برای رفع کندی گوشی های اندرویدی
داستان با خدا باش پادشاهی کن
فواید معجزه گر ارده
[عناوین آرشیوشده]